Christoff Janssens kijkt uit hoe de jonge spelers verder zullen evolueren.
Volledig scherm
Christoff Janssens kijkt uit hoe de jonge spelers verder zullen evolueren. © Guy Meurs

Clem Scherpenheuvel opent seizoen met nederlaag op Soba: “Sterkste ploeg is geen zekerheid”

Basketbal tweede landelijkeClem Scherpenheuvel is het nieuwe seizoen begonnen met een 85-75-nederlaag op Soba Antwerpen. Zaterdag speelt men voor het eerst in anderhalf jaar met publiek in de eigen sporthal. Miners Beringen wordt dan de tegenstander. Scherpenheuvel moet dit seizoen een ploeg kunnen zijn die meedingt met de top vijf.

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Kevin Kabera (KVV Zelzate): “Dit is een stunt, maar we mogen niet gaan zweven”
  voetbal tweede nationale A

  Kevin Kabera (KVV Zelzate): “Dit is een stunt, maar we mogen niet gaan zweven”

  We durven vermoeden dat Gino Pauwels, T1 van KVV Zelzate, overwogen heeft om zelf de voetbalschoenen aan te trekken. Quasi een hele ploeg in de lappenmand en dan naar Merelbeke, de nummer twee in het klassement, moeten. Het leek geen prettig vooruitzicht. Maar zie, 0-1 was het eindverdict. Il faut le faire. Kevin Kabera was één van de smaakmakers in de ploeg van voorzitter Stefaan Luca.