Hier nog lachende gezichten bij het Antwerp Volley Team, maar winnen, zat er uiteindelijk niet in.
Volledig scherm
Hier nog lachende gezichten bij het Antwerp Volley Team, maar winnen, zat er uiteindelijk niet in. © Mpics

Clara Wellens en Antwerp Volley Team gaan onderuit tegen Genk: “Het was echt niet goed”

Volleybal Liga A vrouwenHet Antwerp Volley Team is zaterdagavond ontgoocheld teruggekeerd na de verloren wedstrijd in Limburg. LVL Genk was te sterk en de Antwerp Ladies waren vooral in de aanval te licht voor de thuisploeg. De rendementsscore van het hele Antwerp Interfreight Brabo Volley Team eindigde op een negatief cijfer. Resultaat: 3-0 en geen enkele set meer dan twintig punten voor de bezoekers.

 1. Laura Ooghe springt naar Vlaamse titel en Belgisch scholierenrecord: “Wou vandaag graag alleen recordhoudster worden”
  Atletiek

  Laura Ooghe springt naar Vlaamse titel en Belgisch scholieren­re­cord: “Wou vandaag graag alleen recordhoud­ster worden”

  Op het VK indoor in Gent was de 16-jarige Laura Ooghe één van de absolute uitblinkers. Niet alleen pakte de verspringster als enige West-Vlaamse atleet de Vlaamse titel, maar met een sprong van 6m13 verbeterde ze ook nog eens het nationaal scholierenrecord. “Nadat ik vorig weekend het Belgisch record al geëvenaard had, wou ik het vandaag ook graag écht breken”, klinkt het.
 2. Helena Ponette loopt naar Vlaams zilver op 400m: “Heel wat beginnersfoutjes gemaakt”
  Atletiek

  Helena Ponette loopt naar Vlaams zilver op 400m: “Heel wat beginners­fout­jes gemaakt”

  Helena Ponette (22) had het Kampioenschap van Vlaanderen uitgekozen om haar indoorseizoen op gang te schieten. De Oostendse, die afgelopen zomer doorbrak op het allerhoogste niveau, mocht het op haar geliefkoosde 400m opnemen tegen een aantal collega’s Cheetahs zoals Imke Vervaet en Margo Van Puyvelde. Na een wat onregelmatige wedstrijd finishte ze als tweede in een tijd van 53.53. “Er is nog werk aan de winkel”, klinkt het.