Lior Refaelov tijdens de vorige confrontatie tussen Antwerp en Anderlecht. De Antwerpse Gouden Schoen zal er dit weekend dus niet bij zijn tegen zijn toekomstige club.
Volledig scherm
Lior Refaelov tijdens de vorige confrontatie tussen Antwerp en Anderlecht. De Antwerpse Gouden Schoen zal er dit weekend dus niet bij zijn tegen zijn toekomstige club. © Photo News

Cisse Severeyns blikt vooruit op Anderlecht-Antwerp: “In play-offs met slechts zes matchen is foutenmarge erg klein”

Voetbal 1AOp speeldag twee van play-off 1 gaat Antwerp zaterdag op bezoek bij Anderlecht. In aanloop naar dit opnieuw erg belangrijke treffen legden we Antwerps clubicoon Cisse Severeyns drie thema’s voor. “De tweede plaats moet Antwerps ambitie blijven.”

  1. TAC Rally geannuleerd: “Rallyfans moeten zich onthouden van uitspraken die toekomst wedstrijd in gevaar kan brengen”
    RALLY

    TAC Rally geannu­leerd: “Rallyfans moeten zich onthouden van uitspraken die toekomst wedstrijd in gevaar kan brengen”

    Het Belgian Rally Championship zal op zaterdag 26 juni definitief van start gaan in Vresse-sur-Semois met de eerste editie van de South Belgian Rally. Organisator DG Sport kreeg, met steun van RACB Sport, de goedkeuring van de autoriteiten om de rally te organiseren volgens het geldende protocol. Echter de wedstrijd in Tielt, de bekende TAC Rally, voorzien als tweede manche van het Belgische kampioenschap, verdween dan weer van de kalender.