Coach Jean-Marc Jaumin had alle redenen om tevreden terug te blikken op de eerste speeldag.
Volledig scherm
Coach Jean-Marc Jaumin had alle redenen om tevreden terug te blikken op de eerste speeldag. © Geert Tresignie

Circus Brussels verbaast twee keer op eerste speeldag: winst tegen Kangoeroes en komst van Jonathan Tabu

Basketbal BNXT LeagueTwee verrassingen op één dag bij Circus Brussels. Voor aanvang van de match tegen Kangoeroes Mechelen mochten de supporters feesten omwille van de late komst van Belgian Lion Jonathan Tabu. Na de match mochten ze een tweede keer juichen omdat de vicekampioen netjes met een 81-73-nederlaag naar huis werd gestuurd.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Matija Rajh met ARB Hamme niet naar kwartfinale na uitschakeling met strafschoppen: “We hadden ons duidelijk overslapen”
  Futsal eerste nationale

  Matija Rajh met ARB Hamme niet naar kwartfina­le na uitschake­ling met strafschop­pen: “We hadden ons duidelijk overslapen”

  ARB Hamme is er niet in geslaagd om zich te kwalificeren voor de kwartfinale van de beker van België. De ploeg speelde een belabberde eerste helft. Na de rust werd er wel een vuist gemaakt (4-4) en strafschoppen afgedwongen. Daarin moest men met 2-3 het onderspit delven. Woensdag speelt de ploeg in competitieverband tegen Hasselt.