Christophe Walravens blijft met vertrouwen hopen op een goede afloop voor Pepingen-Halle.
Volledig scherm
Christophe Walravens blijft met vertrouwen hopen op een goede afloop voor Pepingen-Halle. © Geert Tresignie

Christophe Walravens met Pepingen-Halle tegen Lyra: “We concentreren ons eerst op het behoud”

Voetbal Tweede Nationale BPepingen-Halle zit niet in die positie dat men het kan hebben over gemakkelijke matchen, maar de komende twee opdrachten ogen bijzonder zwaar. Zondag neemt men het in eigen huis op tegen vice-leider Lyra. Een week later volgt er een verplaatsing naar Bocholt. De Limburgers staan op de vijfde plaats.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Rik Verbiest (24) verlengt na 1000 likes op sociale media alsnog contract bij Oppuurs dat wel kruis mag maken over eindronde: “Het was een weddenschap”
  PREMIUM

  Rik Verbiest (24) verlengt na 1000 likes op sociale media alsnog contract bij Oppuurs dat wel kruis mag maken over eindronde: “Het was een wedden­schap”

  FC Oppuurs mag na het 1-2 verlies tegen Zwijndrecht van zaterdagavond definitief een kruis maken over de derde periode met bijhorend eindrondeticket. Tot voor vorig weekend zag het er nochtans nog goed uit voor de Klein Brabanders, maar een verrassende derbynederlaag bij het al veroordeelde Bornem (2-0) deed de kansen slinken. Met nog drie wedstrijden te gaan, is de zes puntenkloof overbruggen op een resem concurrenten intussen niet langer realistisch. Het beste nieuws voor de Klein-Brabanders viel dan ook voor de aftrap te rapen, want Rik Verbiest verlengde er zijn contract nadat de club 1000 likes verzamelde op sociale media om dat te realiseren.
 1. Dante Walen De Keyser helpt Racing Mechelen met omhaal en late gelijkmaker aan punt bij Londerzeel (2-2): “Een van meest speciale goals uit mijn carrière”
  PREMIUM

  Dante Walen De Keyser helpt Racing Mechelen met omhaal en late gelijkma­ker aan punt bij Londerzeel (2-2): “Een van meest speciale goals uit mijn carrière”

  Na twee nederlagen kwam Racing Mechelen ook op het veld van Londerzeel niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Máár omdat we het glas al eens liever halfvol zien dan halfleeg waren er zaterdagavond voor de Racing-fans wel weer een aantal zaken om zich aan op te trekken in vergelijking met de voorbije weken. Niet alleen kon Dante Walen De Keyser voor het eerst belangrijk zijn voor de Mechelaars met twee goals, ook de wedstrijdmentaliteit waarmee Racing zich naar het gelijkspel knokte, was bemoedigend.