FC Latem heeft al twee trainingen achter de rug. "Het enthousiasme was groot en iedereen snakte naar de bal"
Volledig scherm
FC Latem heeft al twee trainingen achter de rug. "Het enthousiasme was groot en iedereen snakte naar de bal" © Geert De Rycke

Christophe Van Heyste liet FC Latem al twee keer trainen: “Ik moet de groep intomen”

Voetbal eerste provincialeOok bij FC Latem stonden de deuren naar het oefenterrein weer open. Christophe Van Heyste zag een gretige groep en verwelkomde enkele nieuwe gezichten.

 1. Christophe De Keyser met dubbel gevoel aan start van EK in Oostenrijk: “Ik ben in supervorm, maar zal toch moeten doseren”
  triatlon

  Christophe De Keyser met dubbel gevoel aan start van EK in Oostenrijk: “Ik ben in supervorm, maar zal toch moeten doseren”

  In het Oostenrijkse Walchsee, nabij de grens met Duitsland, vindt aanstaande zondag het EK triatlon op de halve afstand plaats. Op een uitdagend parcours krijgen de atleten 1,9km zwemmen, 90km fietsen en een halve marathon voorgeschoteld. Onder de bijna 500 deelnemers ook twee Belgische toppers met voormalig vice-wereldkampioen Ironman Bart Aernouts en Belgisch kampioen op de sprintafstand Christophe De Keyser. Aernouts heeft in de States zijn ticket voor Hawaï ondertussen al gepakt en De Keyser toonde zich twee weken geleden nog sterk met een derde plaats in de Europacup.
 2. Kristof Carré wint voor het eerst bij de heren 3 op het criteriumtoernooi van TC Iris Kessel-Lo: “Dankzij flex court kon ik blijven tennissen”
  tennis

  Kristof Carré wint voor het eerst bij de heren 3 op het criterium­toer­nooi van TC Iris Kes­sel-Lo: “Dankzij flex court kon ik blijven tennissen”

  De finaledag op het criteriumtoernooi van TC Iris Kessel-Lo kende in de late namiddag een mooie climax met twee spannende partijen bij de heren 2 en 35/3. Even daarvoor kwam er ook in de derde reeks bij de heren een beslissende set aan te pas. De eindwinst ging finaal naar Kristof Carré van de Bierbeekse Tennisclub, die met 3-6, 6-3 en 6-3 Tom Huygen afhield.