In de Croky Cup verloor Latem zondag met 1-3 van Houtvenne
Volledig scherm
In de Croky Cup verloor Latem zondag met 1-3 van Houtvenne © Bart Vandesompele / FC Latem / RV

Christophe Van Heyste (FC Latem) tevreden ondanks gemiste kans in de Croky Cup: “Schitterende groep om mee te werken”

voetbalNeotweedeprovincialer FC Latem kwam zondag dicht bij een stunt tegen derde amateurclub Houtvenne in de tweede ronde van de Croky Cup. Na een voorsprong bij de rust kraakte Latem pas diep in de tweede helft: 1-3.

 1. Thomas Hendrickx wil met leider KHO Bierbeek ook uitpakken in derby tegen Linden: “Graag nog eens een woordje meepraten in de titelstrijd”
  voetbal eerste provinciale

  Thomas Hendrickx wil met leider KHO Bierbeek ook uitpakken in derby tegen Linden: “Graag nog eens een woordje meepraten in de titel­strijd”

  We overdrijven niet als we zeggen en schrijven dat ze bij KHO Bierbeek al zo’n tien jaar de uitgesproken ambitie hebben om de stap naar het nationale voetbal te zetten. Of het er dit seizoen dan eindelijk van komt, is uiteraard nog koffiedik kijken. Maar goed begonnen, is half gewonnen en de manschappen van trainer Lavigne pakten al drie keer op rij de volle buit.
 2. Spencer Verbiest en City Pirates gaan op bezoek bij Lyra-Lierse dat start helemaal miste: “Die 1 op 9 maakt hen nog gevaarlijker”
  voetbal tweede nationale B

  Spencer Verbiest en City Pirates gaan op bezoek bij Ly­ra-Lier­se dat start helemaal miste: “Die 1 op 9 maakt hen nog gevaarlij­ker”

  City Pirates moest vorig weekend vrede nemen met een puntendeling in de derby tegen Berchem (2-2). Met een vier op negen hangen de Piraten zo in de buik van het klassement en dus wordt het de komende weken zaak om vooral niet weg te zakken. Om dat te voorkomen moeten de troepen van coach Spencer Verbiest het zware drieluik met RC Mechelen, Cappellen en Lyra-Lierse, de tegenstander zaterdagavond, goed doorstaan.
 1. Lennert Versmissen na de bekerwinst van Dessel: “Deze mentale opsteker hadden we nodig”

  Lennert Versmissen na de bekerwinst van Dessel: “Deze mentale opsteker hadden we nodig”

  Het resterende programma in de vijfde ronde van de Croky Cup, begon vrijdagavond met een verrassing. Dessel, dat de voorbije weken in eerste nationale moeilijk zijn draai vond, zette met Virton een middenmotor uit de Challenger Pro League opzij. Voor de aanvang van het duel was er de vraag of dit bekerduel voor de Kempenaars op geen slecht moment zou komen. Na 120 minuten was het antwoord negatief. Integendeel.