Christophe Scheire, voorzitter van de Wielkeszuigers, staat samen met zijn bestuursleden woensdag in voor de eerste Belgische amateurkoers in 2021.
Volledig scherm
Christophe Scheire, voorzitter van de Wielkeszuigers, staat samen met zijn bestuursleden woensdag in voor de eerste Belgische amateurkoers in 2021. © Geert De Rycke

Christophe Scheire (Wielkeszuigers Schellebelle): “Met klein comité eerste amateurkoers in België”

WIELRENNEN VROUWEN ELITEHeel even zullen veel wielerogen op Schellebelle gericht zijn. Woensdag 9 juni wordt in het Scheldedorp de eerste amateurkoers in acht maand gereden. De Wielkeszuigers staan in voor een criterium voor vrouwen elite en beloften.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).