Martin Suarez (links) schermt de bal af voor de fel opzittende Van Dooren. De spits van Belisia had met twee doelpunten een groot aandeel in de zege van zijn team tegen de leiders.
Volledig scherm
Martin Suarez (links) schermt de bal af voor de fel opzittende Van Dooren. De spits van Belisia had met twee doelpunten een groot aandeel in de zege van zijn team tegen de leiders. © Bart Borgerhoff

Christophe Martin Suarez (Belisia) na zijn twee doelpunten in topper tegen Hoogstraten: “We hebben dit toch vooral als groep neergezet”

voetbal tweede nationale BAls je vooraf zou aangehaald hebben tegen leider Hoogstraten driemaal te zullen scoren, had men je allicht wat vreemd bekeken. En toch slaagde Belisia hierin. Dit tegen een team dat zich straks allicht tot kampioen gekroond wordt.

  1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
    Gouden Formule 1
    3

    Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

    Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.