Christophe Denayer, vader van Red Lions-kapitein Felix, is sedert juni voorzitter van de Vlaamse Hockey Liga.
Volledig scherm
Christophe Denayer, vader van Red Lions-kapitein Felix, is sedert juni voorzitter van de Vlaamse Hockey Liga. © WWT

Christophe Denayer, fiere hockeyvader én kersvers voorzitter VHL: “Felix als vlaggendrager zorgde voor een mentale boost bij Lions”

Noodgedwongen moet Christophe Denayer de prestaties van de Red Lions op televisie volgen, maar ook thuis is het voor de kersverse voorzitter van de Vlaamse Hockey Liga én vader van olympisch vlaggendrager Felix, genieten van de Spelen. “Nu proberen we alles zo intens mogelijk vanuit onze thuisbasis te beleven”, aldus Denayer.

 1. Roninho met Georgië tegenover ploegmakkers bij RSCA: “Eenmaal het truitje aan herken ik veertig minuten lang niemand meer”
  Futsal eerste nationale

  Roninho met Georgië tegenover ploegmak­kers bij RSCA: “Eenmaal het truitje aan herken ik veertig minuten lang niemand meer”

  Zaterdag neemt Georgië het in Tblissi op tegen onze Rode Duivels Futsal in het kader van de kwalificatie voor het WK. Bij RSCA wordt het duel met bijzondere ogen gevolgd. Bij de Georgiërs moet Roninho het mooie weer maken. Onze landgenoten kunnen dan weer rekenen op Grello, Dillien en Meyers. Het belooft een leuk duel te worden tussen Anderlechtenaren.
 1. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.