Christophe Denayer, vader van Red Lions-kapitein Felix, is sedert juni voorzitter van de Vlaamse Hockey Liga.
Volledig scherm
Christophe Denayer, vader van Red Lions-kapitein Felix, is sedert juni voorzitter van de Vlaamse Hockey Liga. © WWT

Christophe Denayer, fiere hockeyvader én kersvers voorzitter VHL: “Felix als vlaggendrager zorgde voor een mentale boost bij Lions”

Noodgedwongen moet Christophe Denayer de prestaties van de Red Lions op televisie volgen, maar ook thuis is het voor de kersverse voorzitter van de Vlaamse Hockey Liga én vader van olympisch vlaggendrager Felix, genieten van de Spelen. “Nu proberen we alles zo intens mogelijk vanuit onze thuisbasis te beleven”, aldus Denayer.

 1. Lyra-Lierse kleurt de verjaardag van Koen Weuts (31) op met een eerste 3-1 thuiszege tegen Wijgmaal: “Een collectieve prestatie, al was het een dubbeltje op z’n kant”

  Ly­ra-Lier­se kleurt de verjaardag van Koen Weuts (31) op met een eerste 3-1 thuiszege tegen Wijgmaal: “Een collectie­ve prestatie, al was het een dubbeltje op z’n kant”

  Lyra-Lierse vierde zaterdagavond, in aanwezigheid van alle jeugdploegen, de eerste thuiszege van het seizoen. De tegenstander, Olympia Wijgmaal, presenteerde zich als een dartel en vinnig geheel, maar bleek te onmondig voorin en niet in staat de kwaliteit bij de Pallieters te neutraliseren. Peffer (2) en Adesanya zorgden voor de doelpunten. De jarige Weuts zag dat het goed was.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).