Christophe De Keyser streed in de Oostenrijkse Challenge Sankt-Pölten, waar hij zijn debuut maakte op de lange afstand, lange tijd mee vooraan. Hij bekocht zijn inspanningen nadien cash.
Volledig scherm
Christophe De Keyser streed in de Oostenrijkse Challenge Sankt-Pölten, waar hij zijn debuut maakte op de lange afstand, lange tijd mee vooraan. Hij bekocht zijn inspanningen nadien cash. © RV

Christophe De Keyser na debuut op de halve triatlon: “Wist dat ik moest doseren, maar als leider van een wedstrijd is dat lastig”

triatlonTriatleet Christophe De Keyser maakte afgelopen weekend in de Oostenrijkse Challenge van Sankt-Pölten zijn debuut op de lange afstand (1,9km zwemmen, 90km fietsen en 21,1km lopen) en hij deed het daar lang niet onaardig. De Overijsenaar kwam als één van de snelsten uit het water en zat lange tijd in de kopgroep. Daardoor ging hij echter in overdrive, wat hij vooral in het laatste deel van het fietsen en in het lopen cash moest betalen. Hij eindigde uiteindelijk als 47ste. 

 1. Ambitieuze Julie Voet trekt met AV Roeselare naar CrossCup Relays: “Puntjes sprokkelen voor het klassement”
  Atletiek

  Ambitieuze Julie Voet trekt met AV Roeselare naar CrossCup Relays: “Puntjes sprokkelen voor het klassement”

  Zondag is het eindelijk zover. In Berlare wordt dan het veldloopseizoen op gang geschoten met de CrossCup Relays. Dat is traditiegetrouw een heel aangenaam schouwspel en het wordt ook een eerste waardemeter om te zien hoe het met de vorm van de nationale toppers gesteld is. Aan West-Vlaamse kant is het vooral uitkijken naar het vrouwenteam van AV Roeselare, dat traditioneel sterk voor de dag komt op de Relays. Deze keer strijden ze met Adeline Temmerman, Hanna Vandenbussche en nieuwkomer Julie Voet voor een podiumplaats.
 2. Christof Van Goethem: “Het Antwerp Volley Team moet voortaan zonder twijfels starten als voorbereiding op het bekerduel tegen Haasrode-Leuven”
  Volleybal Beker van België

  Christof Van Goethem: “Het Antwerp Volley Team moet voortaan zonder twijfels starten als voorberei­ding op het bekerduel tegen Haasrode-Leu­ven”

  Het mannenteam van Interfreight Brabo Antwerp heeft zich woensdag - na een overwinning tegen Berg-op-Wijgmaal - geplaatst voor de volgende ronde van de Beker van België. De volleyballers van trainer-coach Christof Van Goethem mogen zich opmaken voor het absolute toptreffen tegen Volley Haasrode-Leuven op het einde van deze maand. Thuis in de Arenahal. Wordt dat de nieuwe hel van Deurne?
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.