Christophe De Keyser won vorige maand de triatlon van Marbella en is zaterdag de grote favoriet in de triatlon van Brugge.
Volledig scherm
Christophe De Keyser won vorige maand de triatlon van Marbella en is zaterdag de grote favoriet in de triatlon van Brugge. © RV

Christophe De Keyser bestrijdt Belgische top in grootste triatlon van het land: “Mijn enige wedstrijd voor eigen volk”

Triatlon BruggeZaterdag wordt rond 17.15 uur ter hoogte van het Sasplein voor de 18de keer de Triatlon door Brugge op gang geschoten. Na twee jaar corona-ellende zonder wedstrijd maken atleten en toeschouwers zich op voor een sportieve hoogdag. Met name een kwarttriatlon in één van de meest tot de verbeelding sprekende decors: de historische binnenstad van Brugge en de polders van het Brugse Ommeland. 

  1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
    Tweakers

    De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

    Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.