Christophe Carlier in actie tijdens een van de drie straatraces dit seizoen.
Volledig scherm
Christophe Carlier in actie tijdens een van de drie straatraces dit seizoen. © RV

Christophe Carlier kroont zich tot Belgisch kampioen motorrace bij BTT StockTwin

MotorsportChristophe Carlier heeft zich tot Belgisch kampioen motorrace gekroond bij de BTT StockTwin 650cc. De 51-jarige Zottegemnaar verzamelde na acht Europese races 185 punten en finisht zo met 15 punten bonus op zijn naaste achtervolger Geoffrey Vankoekelbergh.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Toon Ceyssens (Croonen Lommel): “Klaar voor titanenstrijd tegen Limburg United B”

  Toon Ceyssens (Croonen Lommel): “Klaar voor titanen­strijd tegen Limburg United B”

  In TDM 1 zijn de twee Limburgse clubs Croonen Lommel en Limburg United B uitstekend op dreef. De strijd in de top van het klassement is dan ook adembenemend spannend. Met vier clubs staan ze met tien punten uit vier wedstrijden. De Noord-Limburgers staan mee aan de leiding en zijn klaar voor de derby van het jaar met komend weekend het bezoek van Limburg United B. Center Toon Ceyssens (24) bezig aan een beresterk seizoen kijkt reikhalzend uit naar de titanenstrijd.
 3. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.