Jean-Marc Mwema rolt de spierballen. Antwerp Giants liet zich niet verrassen door Luik.
Volledig scherm
Jean-Marc Mwema rolt de spierballen. Antwerp Giants liet zich niet verrassen door Luik. © Gmax

Christophe Beghin en Antwerp Giants behalen ruime zege tegen Luik (75-100): “Ik ben tevreden over 30 minuten van de wedstrijd”

Basketbal BNXT LigaEen flitsende start (7-22), een traditionele inzinking (38-36) en een overtuigende tweede helft: 75-100. Telenet Giants Antwerp behaalde tegen Luik een ruime 75-100-overwinning. Meteen de vierde competitiezege voor Antwerp Giants, dat afwerkte aan meer dan zestig procent (40 op 63).

 1. Kunnen Aleksandar Stankov en KFC Diest zich herpakken in ouderwetse derby tegen KVK Beringen? “Ik voel nog altijd een positieve sfeer in de groep”
  VOETBAL DERDE NATIONALE B

  Kunnen Aleksandar Stankov en KFC Diest zich herpakken in ouderwetse derby tegen KVK Beringen? “Ik voel nog altijd een positieve sfeer in de groep”

  Zaterdagavond staat er in derde nationale B nog eens een ouderwetse derby tussen KVK Beringen en KFC Diest op het programma. Beide clubs teren op een rijke voetbalgeschiedenis, maar anno 2021 is het vooral knokken om zich stilaan weer op de nationale voetbalkaart te zetten. Diest begon verrassend sterk aan het seizoen, maar zakte dan terug, terwijl Beringen stilaan aan een opmars lijkt bezig te zijn.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 1. Kjetil Borry (FCV Dender): “Manier waarop we resultaat neerzetten, maakt niet uit”
  Voetbal eerste nationale

  Kjetil Borry (FCV Dender): “Manier waarop we resultaat neerzetten, maakt niet uit”

  Na het vele puntengemors van de jongste weken is winnen tegen Winkel Sport een must voor FCV Dender. Het dominant voetbal en het creëren van veel kansen moet eindelijk omgezet worden in doelpunten. Met klinkende namen in de ploeg voor het niveau van eerste nationale, zoals Xaver Gies, Wesley Vanbelle, Jonny Rowell, Kenneth Houdret, Sam Valcke, Esteban Casagolda, Ridwane M’Barki en anderen, is een plaats in de middenmoot onvoldoende.