Christoff Corten wil dit weekend voor de derde maal in een open prototype de 24 uur van Zolder winnen.
Volledig scherm
Christoff Corten wil dit weekend voor de derde maal in een open prototype de 24 uur van Zolder winnen. © Roel Ramaekers/RV

Christoff Corten wil een tweede opeenvolgende zege in de 24 uur van Zolder: “Ik kijk er echt naar uit om de fans weer te zien”

autosportEr zijn in België twee 24-uursraces die er toe doen: de 24 uur van Spa voor de internationale top van de GT-rijders en de 24 uur van Zolder waar de beste Belgen zich met elkaar meten in prototypes, GT’s en toerwagens. In 2020 stond die laatste race niet op de agenda omwille van Covid-19, maar in 2021 kan Christoff Corten er zijn titel wel verdedigen. De snelle man uit Tienen is immers de laatste winnaar van de race, samen met vader en zoon Bert en Stienes Longin en de jonge Zwitser Giorgio Maggi.

  1. Kenny Van Houcke en HO Beitem zegevieren in kelderkraker tegen Brugge: “We hebben vertrouwen in deze situatie”
    krachtbal eerste nationale

    Kenny Van Houcke en HO Beitem zegevieren in kelderkra­ker tegen Brugge: “We hebben vertrouwen in deze situatie”

    HO Beitem realiseerde afgelopen weekend een belangrijke 25-23-zege tegen Sporting Brugge in de hoogste afdeling van het krachtbal. In een rechtstreeks duel voor het behoud haalde Beitem zijn tweede zege van het seizoen binnen en komt het nu (met een match minder gespeeld) op gelijke hoogte met Inter Assebroek en Sporting Brugge, die ook 26 punten tellen.