Christoff Corten, derde van links, met zijn teamgenoten (vlnr) Stienes en Bert Longin en de Zwitser Giorgio Maggi voor de 24 uur van Zolder.
Volledig scherm
Christoff Corten, derde van links, met zijn teamgenoten (vlnr) Stienes en Bert Longin en de Zwitser Giorgio Maggi voor de 24 uur van Zolder. © Joachim Cieters / RV

Christoff Corten trekt lessen uit moeilijk autosportjaar: “We willen die negatieve ervaring in een positief vervolg omzetten”

autosport2021 behoort bijna tot het archief, maar alvorens definitief de bladzijde om te draaien, blikt Christioff Corten, één van de routiniers in de Belgische autosport, terug op zijn seizoen. De man uit Tienen kende niet het makkelijkste seizoen uit zijn racecarrière, maar blijft opvallend positief.

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 1. Kersvers Waasland-Beveren-voorzitter Jo Van Moer: “Fusie met YB SK Beveren liever morgen dan overmorgen”
  voetbal 1B
  1

  Kersvers Waas­land-Beveren-voorzitter Jo Van Moer: “Fusie met YB SK Beveren liever morgen dan overmorgen”

  Waasland-Beveren heeft opnieuw een voorzitter. De keuze viel al enige tijd geleden op Jo Van Moer en de eigenaar van transportreus Van Moer Logistics werd op 19 januari voorgesteld. De voormalige hoofdsponsor van het vroegere SK Beveren pikt met heel wat ambitie de draad opnieuw op in het Waaslandse voetballandschap. Hij wil volop inzetten op een fusie met YB SK Beveren, om zo opnieuw als SK Beveren de Belgische competitie te kleuren.