Trainer-coach Christof Van Goethem midden tussen zijn spelers: "Alle kansen - hoe klein ook - trachten te grijpen."
Volledig scherm
Trainer-coach Christof Van Goethem midden tussen zijn spelers: "Alle kansen - hoe klein ook - trachten te grijpen." © Mpics

Christof Van Goethem: “Het Antwerp Volley Team moet voortaan zonder twijfels starten als voorbereiding op het bekerduel tegen Haasrode-Leuven”

Volleybal Beker van BelgiëHet mannenteam van Interfreight Brabo Antwerp heeft zich woensdag - na een overwinning tegen Berg-op-Wijgmaal - geplaatst voor de volgende ronde van de Beker van België. De volleyballers van trainer-coach Christof Van Goethem mogen zich opmaken voor het absolute toptreffen tegen Volley Haasrode-Leuven op het einde van deze maand. Thuis in de Arenahal. Wordt dat de nieuwe hel van Deurne?

 1. Ferre Reggers (Maaseik) kijkt halsreikend uit naar eerste Europese campagne: “Nieuwe stap voor mij als jonge speler”
  Volleybal Champions League

  Ferre Reggers (Maaseik) kijkt halsrei­kend uit naar eerste Europese campagne: “Nieuwe stap voor mij als jonge speler”

  Greenyard Maaseik opent de editie 2021-2022 van de Champions League in Turkije. De Maaslanders spelen woensdag in Ankara. Niet bij het grote Halbank, wel bij Ziraat Bank, het nummer drie in de Turkse hoofdstad. Na de bekeruitschakeling in Aalst, tankte Maaseik vertrouwen in de gewonnen wedstrijd tegen Roeselare. Ferre Reggers kroonde zich andermaal tot topscoorder bij de Limburgers. “Hopelijk lukt dat in de Champions League ook al moeten we er op de eerste plaats als team voor gaan”, vertelt de 18-jarige aanvaller.
 2. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
 1. EJ Automotive uit Bree blikt tevreden terug op campagne in Ford Fiesta Sprint Cup
  autosport

  EJ Automotive uit Bree blikt tevreden terug op campagne in Ford Fiesta Sprint Cup

  EJ Automotive uit Bree stond in 2021 als enige Belgische formatie garant voor successen in zowel de Nederlandse als Belgische Fiesta Cup, die samen de piste delen. Nikodem Wierzbicki werd immers kampioen in de Nederlanders Divisie 1 en eindigde tweede in de Dutch Belgian Super Star, terwijl Milan De Laet met slechts zeven punten verschil de algemene Belgische titel én de Junior Ford Fiesta Sprint Cup verloor aan kampioen Nathan Vanspringel. De man achter het verhaal van EJ Automotive is teameigenaar Jurgen Evers uit Bree.
 2. Na een draw tegen Melsele ziet Fanny Schamp Anzegem nu winnen in Stekene: “Wie meent zich boven de ploeg te kunnen stellen komt er niet meer in”
  VOETBAL DERDE NATIONALE A

  Na een draw tegen Melsele ziet Fanny Schamp Anzegem nu winnen in Stekene: “Wie meent zich boven de ploeg te kunnen stellen komt er niet meer in”

  SV Anzegem zat enkele weken geleden in een moeilijk parket. Drie keer werd een duel met een haalbare kaart met verlies afgesloten. Vorige week pakte Anzegem tegen Melsele al een punt en vorige zondag gingen de mannen van T1 Fanny Schamp Stekene kloppen (1-2). “Een deugddoende overwinning”, weet de trainer van de rood-gelen.