Christian Chtuka is community manager bij HC Tongeren en zal die functie ook uitvoeren bij de nieuwe fusieclub 'Hubo Handbal'.
Volledig scherm
Christian Chtuka is community manager bij HC Tongeren en zal die functie ook uitvoeren bij de nieuwe fusieclub 'Hubo Handbal'. © Borgerhoff

Christian Chtuka (HC Tongeren): “De nieuwe fusieclub van Hasselt en Tongeren is ‘Hubo Handbal’ in groen en zwart”

HandbalDe kogel is door de kerk. Enkele maanden geleden kondigden Initia Hasselt en Handbal Tongeren aan te fusioneren. Achter de schermen werd er door de verantwoordelijken van beide clubs hard gewerkt. De nieuwe naam is Hubo Handbal, met als kleuren zwart en groen. Als clublogo is gekozen voor een arend, in het roodblauw van hoofdsponsor Hubo. Voor meer tekst en uitleg zorgt Community Manager Christian Chtuka (49) van HC Tongeren.

  1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
    TV

    RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

    Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.