Christian Burgess, hier in de bekermatch tegen Lebbeke, “Het verschil tussen 1B en 1A is gewoon dat de kwaliteit op alle vlakken hoger is in 1A.”
Volledig scherm
Christian Burgess, hier in de bekermatch tegen Lebbeke, “Het verschil tussen 1B en 1A is gewoon dat de kwaliteit op alle vlakken hoger is in 1A.” © Photo News

Christian Burgess (Union) lijkt weer in de plannen van Mazzu te passen: “Ik bleef geduldig wachten op mijn kans”

VOETBAL 1AVan vaste pion in het kampioenenteam van Felice Mazzu vorig seizoen naar vaste bankzitter bij aanvang van dit seizoen. Dat was het, voor volgers van Union toch wel verrassende, verhaal van Christian Burgess. De centrale verdediger panikeerde echter niet en knokte zich de voorbije wedstrijden weer in de ploeg. Zondag tegen Antwerp wordt hij opnieuw aan de aftrap verwacht.

  1. Paolo Arrivas en Rupel Boom zijn na pijnlijk verlies tegen Mandel United nu gedeeld voorlaatste: “We moesten deze wedstrijd altijd winnen”
    VOETBAL EERSTE NATIONALE

    Paolo Arrivas en Rupel Boom zijn na pijnlijk verlies tegen Mandel United nu gedeeld voorlaat­ste: “We moesten deze wedstrijd altijd winnen”

    Eerstenationaler Rupel Boom trekt met zorgen het voetbalvrije weekend in. In het degradatieduel met Mandel United kreeg het voor rust enkele opgelegde kansen, maar Monroy mistte op een meter van doel, Kyeremeh vergat te besluiten nadat hij de doelman omspeelde en Tamsin kopte tegen zijn eigen kruising. Geen 1-0 en het venijn zat in de staart. De Raes bereikte Ferber met een vrije trap en die zorgde bij de enige bezoekende kans voor de 0-1. Dat was ook meteen de eindstand, want na de pauze geraakte de thuisploeg nog amper door de bezoekende afweer.