Chris Janssens (52) zelfverzekerd maar nuchter bij z'n officiële voorstelling: "Lokeren moet winnen, maar we zullen niet elke weekend zomaar domineren."
Volledig scherm
Chris Janssens (52) zelfverzekerd maar nuchter bij z'n officiële voorstelling: "Lokeren moet winnen, maar we zullen niet elke weekend zomaar domineren." © Hans Deveuster

Chris Janssens officieel voorgesteld als nieuwe coach van Lokeren-Temse: “Alles is aanwezig om een succesverhaal te schrijven”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE AEen nieuwe stap naar het ‘oude’ Sporting Lokeren is gezet.  Chris Janssens is officieel voorgesteld als coach van Lokeren-Temse. TD Steven De Proost glunderde: “Chris is de weerspiegeling van wat wij op Daknam willen zien.” Janssens knikte: “Voetjes op de grond en ‘arbeiten’. Elke dag.” De oud-middenvelder tekende voor één seizoen.

 1. Nieuwbakken trainer Patrick Monnissen wil met Park Houthalen bovenin meedraaien: “Zowel spelers als staf zijn gemotiveerd om te slagen”

  Nieuwbak­ken trainer Patrick Monnissen wil met Park Houthalen bovenin meedraaien: “Zowel spelers als staf zijn gemoti­veerd om te slagen”

  Patrick Monnissen is de nieuwe hoofdtrainer van Park Houthalen. Hij volgt Ronny Achten op die zijn trainersplunje aan de haak hing. Monnissen was vorig seizoen trainer bij het Nederlandse RKVV Willem 1 in Maastricht. “Bij de gesprekken met Park Houthalen hield ik meteen een goed gevoel over en we zaten snel op dezelfde golflengte”, zegt de Dilsenaar.
 1. VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"
  Play
  Voetbal

  VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"

 2. Onze man over de Super League: “Ik vrees dat iedereen mee zal moeten in dit project”
  Play
  Voetbal

  Onze man over de Super League: “Ik vrees dat iedereen mee zal moeten in dit project”

  19 april