Chris Janssens richtte zich in de aanloop naar de wedstrijd op Sparta Petegem tot de supporters: “Ik hoop op jullie begrip en nog meer op jullie steun.”
Volledig scherm
Chris Janssens richtte zich in de aanloop naar de wedstrijd op Sparta Petegem tot de supporters: “Ik hoop op jullie begrip en nog meer op jullie steun.” © Geert De Rycke

Chris Janssens (Lokeren-Temse) likt de wonden na nederlaag en zet spelersgroep op scherp: “Spelen voor Lokeren-Temse is een eer die je moet verdienen”

voetbal tweede nationale A“Ik wil beterschap en wel onmiddellijk.” In een open brief aan de supporters duidt Chris Janssens  zijn spelersgroep op zijn verantwoordelijkheid. Lokeren-Temse moet op Sparta Petegem reageren na de nonprestatie tegen RC Gent. Verliezen is geen optie, drie punten zijn eigenlijk een must.

  1. Falke Vandecaetsbeek (SV Belisia): “Hoofdwonde baart me dan toch geen zorgen”
    voetbal tweede nationale b

    Falke Vandecaets­beek (SV Belisia): “Hoofdwonde baart me dan toch geen zorgen”

    Met nog iets meer dan tien minuten op de stadionklok, bleef Falke Vandecaetsbeek (SV Belisia) languit op de mat liggen. Scheidsrechter Clerx besefte meteen de impact van het kopduel tussen Apiah Offori (Hasselt) en de middenvelder uit het thuiskamp en legde de partij meteen stil. “Met een tulband, vakkundig aangelegd door verzorger Kurt Peters, kon ik de partij uiteindelijk volmaken en was het bloeden ook gestopt. Na de partij werd de zwachtel verwijderd en bleek er toch nog wat bloed uit de wonde te sijpelen. De pijn ter hoogte van de slaap stak ook weer de kop op, zodat we toch naar het ziekenhuis trokken”, aldus de 22-jarige middenvelder.