Chris De Backer moet momenteel enkel Garcia Calvete missen in de kern.
Volledig scherm
Chris De Backer moet momenteel enkel Garcia Calvete missen in de kern. © Geert Tresignie

Chris De Backer wil goede start van Boka United verder verzilveren tegen Mazenzele Opwijk: “Onze basis is beter dan vorig jaar”

Voetbal eerste provincialeZondag neemt Boka United het in eigen huis op tegen Mazenzele Opwijk. Het gaat om een regelrechte topper in eerste provinciale. De thuisploeg staat met tien op twaalf op de derde plaats in de rangschikking, de bezoekers tellen amper één punt meer. Wie wint, blijft meespelen in de bovenste regionen.

 1. Invaller Daniël Mombers helpt SC Duffel aan overwinning in Duffelse derby tegen VV (1-2): “In deze positie mogen we hoger mikken”
  voetbal derde provinciale C

  Invaller Daniël Mombers helpt SC Duffel aan overwin­ning in Duffelse derby tegen VV (1-2): “In deze positie mogen we hoger mikken”

  Voor het eerst sinds de oprichting van SC Duffel in 2020 stond er zondag nog eens een Duffelse derby met inzet geprogrammeerd. Na de degradatie van VV Duffel vorig seizoen komen beide ploegen inmiddels uit in derde provinciale, maar daar liggen de belangen ook weer uit elkaar. VV moet alle zeilen bijzetten om een nieuwe degradatie te ontlopen terwijl SC sinds de trainerswissel vooral omhoog kan kijken. En dat mogen ze na de derby blijven doen, want de groep van Timothy Heylen haalde een achterstand op en won met 1-2. Een groot contrast met VV Duffel dat door het gelijkspel van Rijmenam de nieuwe rode lantaarn is.
 1. Coach Robby Philtjens (Henis) na stopzetten van match: “Plots voelden onze spelers zich niet meer veilig”
  voetbal derde provinciale C

  Coach Robby Philtjens (Henis) na stopzetten van match: “Plots voelden onze spelers zich niet meer veilig”

  Je merkt wel eens dat een partij dreigt te ontaarden. Eenmaal het gezond verstand zegeviert, koelt alles vaak zonder blazen. Niets van dat alles in de confrontatie tussen Henis en Boxberg in derde provinciale C afgelopen zondag. Bij een foutieve tussenkomst van thuisspeler Christophe Cannavo aan de zijlijn gingen de poppetjes aan het dansen. In zoverre dat scheidsrechter Niels Souverijns zich genoodzaakt zag om de wedstrijd, een dikke vijf minuten voor tijd, definitief af te fluiten.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.