Chris De Backer trekt een bedenkelijk gezicht, maar acute degradatiezorgen heeft Boka niet.
Volledig scherm
Chris De Backer trekt een bedenkelijk gezicht, maar acute degradatiezorgen heeft Boka niet. © Geert Tresignie

Chris De Backer loodst Boka United weg uit gevarenzone: “Nog minstens twee punten voor de winterstop”

Voetbal eerste provincialeStellen dat Boka United helemaal uit de degradatiezone is, strookt nog niet helemaal met de waarheid. Feit is wel dat de fusieploeg de jongste weken is opgeklommen naar een mooie tiende plaats in eerste provinciale. In de komende thuiswedstrijden voor de winterstop tegen Linden en Borght-Humbeek wil men voort bevestigen.

 1. Hans Omey verpulvert het Belgisch record op de 800m indoor bij de masters: “Verwonderd dat het zo vlot liep”
  Atletiek

  Hans Omey verpulvert het Belgisch record op de 800m indoor bij de masters: “Verwonderd dat het zo vlot liep”

  Afgelopen zaterdag heeft Hans Omey (35) voor een absolute topprestatie gezorgd door het Belgisch record op de 800m bij de masters +35 met bijna twee volle seconden te verbeteren. De Waregemnaar klokte een indrukwekkende 1.55.32 en met die tijd kan hij als master nog meer dan behoorlijk zijn mannetje staan tussen het aanstormend jong geweld. “Ik wist niet wat ik kon verwachten, want het was van 2019 geleden dat ik nog eens een 800m gelopen had”, zegt hij.
 2. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 3. Pechvogel Laurine Delforge steunt Indoor Panthers op EK in Spanje: “Geblesseerd op bijzonder slecht moment”
  INDOORHOCKEY

  Pechvogel Laurine Delforge steunt Indoor Panthers op EK in Spanje: “Gebles­seerd op bijzonder slecht moment”

  Antwerp-speelster Laurine Delforge kijkt elk jaar enorm uit naar het zaalhockey, maar deze keer verliep het indoorseizoen voor één van de beste scheidsrechters ter wereld in mineur. Eerst zag ze het WK in Luik geannuleerd worden, vervolgens miste ze door een blessure de laatste speeldagen van de reguliere competitie en mocht ze ook een kruis maken over het EK Indoor II in het Spaanse Ourense.