Chloé Vande Velde met de bal aan de voet in de thuismatch tegen Genk: boekt AA Gent tegen Zulte Waregem de vierde opeenvolgende zege van 2021?
Volledig scherm
Chloé Vande Velde met de bal aan de voet in de thuismatch tegen Genk: boekt AA Gent tegen Zulte Waregem de vierde opeenvolgende zege van 2021? © Geert De Rycke

Chloé Vande Velde en AA Gent Ladies ontvangen Zulte Waregem: “Lijn van vorige speeldagen doortrekken”

VROUWENVOETBAL SUPER LEAGUENa de interlandbreak hervat AA Gent Ladies tegen Zulte Waregem. Gent pakte na Nieuwjaar negen op negen en wacht met duels met Essevee en bij Charleroi haalbare opdrachten om dan op 13 maart, na mogelijk vijf zeges op rij, Club Brugge te ontvangen.

 1. Ajay Mitchell (Limburg United): “Wet van de sterkste ondergaan tegen Filou Oostende”

  Ajay Mitchell (Limburg United): “Wet van de sterkste ondergaan tegen Filou Oostende”

  Headcoach Sacha Massot was voor de wedstrijd tegen Filou Oostende hoopvol en gelukkig. Er waren meerdere redenen voor. T3 Kristof Michiels kreeg het goede nieuws dat hij volgend seizoen een grote stap voorwaarts zet als T1 van Kangoeroes Mechelen. Leander Dedroog en de talentrijke spelverdeler Ajay Mitchell (18) waren terug uit blessure. Die hoop werd snel de kop ingedrukt. Bekerwinnaar Oostende schoot sterk uit de startblokken en ondanks flink verweer van Limburg United werd het een 74-86-overwinning.
 1. De hoogtepunten uit Moeskroen - Antwerp
  Play

  De hoogtepun­ten uit Moeskroen - Antwerp

 2. Van de Anderlecht-zege tot de domper voor Waasland-Beveren: de hoogtepunten van speeldag 33 in de Jupiler Pro League
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van de Anderlecht-ze­ge tot de domper voor Waas­land-Beveren: de hoogtepun­ten van speeldag 33 in de Jupiler Pro League

  12 april