Chloë Van Mingeroet zet haar scheidsrechtersloopbaan in de Super League on hold omdat ze nog te veel plezier aan het voetbal beleeft.
Volledig scherm
Chloë Van Mingeroet zet haar scheidsrechtersloopbaan in de Super League on hold omdat ze nog te veel plezier aan het voetbal beleeft. © Geert De Rycke

Chloë Van Mingeroet (Eendracht Aalst Ladies): “Debuutseizoen met een mooie zege afsluiten”

vrouwenvoetbal super leagueEendracht Aalst Ladies werkt nu zaterdag thuis tegen Racing Genk zijn laatste competitiewedstrijd van het seizoen af in de Super League. De Aalsterse vrouwen kunnen met winst nog op gelijke hoogte komen van Racing Genk, maar schieten met een driepunter bij de puntenafronding sowieso een half puntje te kort om alsnog de eindzege in play-off 2 te pakken. Desondanks aan motivatie geen gebrek bij Chloë Van Mingeroet. “Bij winst zijn we de beste nieuwkomer en dat was de doelstelling bij het begin van het seizoen”, zegt de Aalsterse kapitein.

 1. Na drie maanden is Eli Sam Bruce (Patro Eisden) opnieuw volledig fit: “Ik heb een moeilijke periode achter de rug”
  PREMIUM
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Na drie maanden is Eli Sam Bruce (Patro Eisden) opnieuw volledig fit: “Ik heb een moeilijke periode achter de rug”

  Eli Sam Bruce is back. Een knieblessure hield de Patrospits drie maanden uit competitie. En dat was balen voor Sam Bruce, die een aan schitterende seizoen bezig was en tot dan negenmaal de netten bol zette. Vooral op mentaal vlak had Eli het moeilijk. Vorig weekend tegen Mandel maakte hij na de rust zijn wederoptreden. Het geluk straalde uit zijn ogen en gretig dat hij was. “Ik heb een moeilijke periode achter de rug en heb meermaals heel diep gezeten”, blikt Sam Bruce terug. “Iedereen binnen de club, mijn familie en vrienden hebben me al die tijd gesteund en doorheen die moeilijke tijd geholpen. Je weet niet hoe blij en gelukkig ik was om zaterdag terug tussen mijn maats te staan.”
  Maasmechelen