Chelsea Vanhoutte treedt begin mei aan in de nationale interclub met TC Tenza.
Volledig scherm
Chelsea Vanhoutte treedt begin mei aan in de nationale interclub met TC Tenza. © Merens

Chelsea Vanhoutte (WTA-943) na vijftien maanden opnieuw in competitie: “Eindelijk verlost van blessureleed”

tennisVoor de 21-jarige Chelsea Vanhoutte was het voorbije tennisseizoen er eentje om heel snel te vergeten. Door een vervelende voetblessure lag ze liefst vijftien maanden in de lappenmand, maar eindelijk schijnt er licht aan het einde van de blessuretunnel. De Vlaams-Brabantse maakte onlangs haar rentree op het ITF-circuit en haalde drie keer op rij de tweede ronde van de kwalificaties.

  1. Dylan Van Keer en Bonheiden grijpen in eindronde naast promotie na dubbele nederlaag tegen Loenhout: “We schoten onszelf in de voet”
    voetbal tweede provinciale

    Dylan Van Keer en Bonheiden grijpen in eindronde naast promotie na dubbele nederlaag tegen Loenhout: “We schoten onszelf in de voet”

    KV Bonheiden moest zondag een 1-2-nederlaag goedmaken op het veld van Loenhout. Het kreeg daar de kansen toe en ook de wedstrijdomstandigheden zaten mee, maar de troepen van Alain Wittocx gingen alsnog met 3-1 onderuit en mochten een kruis maken over de promotie naar eerste provinciale. Dat dankzij de eindzege van ASV Geel in de interprovinciale eindronde met Tisselt ook de beste verliezer promoveert, strooide nog wat zout in de wonde.