Charlotte Coppin: "Ik blijf positief voortwerken tijdens elke training om ook eens in de startopstelling aan een wedstrijd te beginnen."
Volledig scherm
Charlotte Coppin: "Ik blijf positief voortwerken tijdens elke training om ook eens in de startopstelling aan een wedstrijd te beginnen." © Geert De Rycke

Charlotte Coppin (VDK Gent): “Eerst focussen op de bekerwedstrijd tegen Michelbeke, daarna hebben we nog tijd genoeg om gezellig bij te praten”

volleybal vrouwenTwee weken geleden vochten VDK Gent en Saturnus Michelbeke een duel uit voor de Belgische competitie. Zaterdagavond ontmoeten de twee Oost-Vlaamse teams elkaar opnieuw in het kader van de beker van België. De competitiematch eindigde op het veld van Michelbeke op een 1-3 overwinning voor Gent. Dit weekend gaat de bekerwedstrijd door in de Edugo Arena. De winnaar lijkt reeds gekend, maar daar wil men bij Gent niets van weten.

 1. Ivan Perez met Bavi Vilvoorde voorbij Geel: “Ik wil dit seizoen mijn basketbalhoofdstuk in schoonheid afsluiten”
  Basketbal Top Division 2B

  Ivan Perez met Bavi Vilvoorde voorbij Geel: “Ik wil dit seizoen mijn basketbal­hoofd­stuk in schoonheid afsluiten”

  Bavi Vilvoorde heeft niet veel problemen ondervonden om dit weekend Geel opzij te zetten. De ploeg won met duidelijke 84-65-cijfers en behoudt daardoor haar derde plaats in Top Division 2B. Met veertien punten had Ivan Perez (33) een belangrijk aandeel in de winst van zijn team. De spelverdeler liet na afloop weten dat hij na dit seizoen stopt met basketbal.
 2. Dirk-Jan Dewaegemaeker over zijn komst naar KVK Westhoek: “Jammer genoeg kon ik reeks hoger geen enkele keer scoren. Mentaal woog dat wel op mij”
  voetbal tweede amateur

  Dirk-Jan Dewaegemae­ker over zijn komst naar KVK Westhoek: “Jammer genoeg kon ik reeks hoger geen enkele keer scoren. Mentaal woog dat wel op mij”

  Het was wennen zondag in het Crack Stadion in Ieper zonder Bruno Debo voor de dug-out van KVK Westhoek nadat er vorige week in zijn vierde seizoen een einde kwam aan de samenwerking. Assistent Dominique Cauwelier was de coach van dienst. Meest opvallende wijziging was dat centrale verdediger Valentin Mahieu doorschoof als verdedigende middenvelder. De interim-trainer koos tegen FC Merelbeke (0-0)voor een 4-3-3.