Charlotte Coppin: "Ik blijf positief voortwerken tijdens elke training om ook eens in de startopstelling aan een wedstrijd te beginnen."
Volledig scherm
Charlotte Coppin: "Ik blijf positief voortwerken tijdens elke training om ook eens in de startopstelling aan een wedstrijd te beginnen." © Geert De Rycke

Charlotte Coppin (VDK Gent): “Eerst focussen op de bekerwedstrijd tegen Michelbeke, daarna hebben we nog tijd genoeg om gezellig bij te praten”

volleybal vrouwenTwee weken geleden vochten VDK Gent en Saturnus Michelbeke een duel uit voor de Belgische competitie. Zaterdagavond ontmoeten de twee Oost-Vlaamse teams elkaar opnieuw in het kader van de beker van België. De competitiematch eindigde op het veld van Michelbeke op een 1-3 overwinning voor Gent. Dit weekend gaat de bekerwedstrijd door in de Edugo Arena. De winnaar lijkt reeds gekend, maar daar wil men bij Gent niets van weten.

  1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
    Spaargids.be

    Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

    De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.