De 0-1 voor Belisia langs Jelle Landuyt.
Volledig scherm
De 0-1 voor Belisia langs Jelle Landuyt. © Borgerhoff

Charles Dupain (SK Tongeren): “Nipte nederlaag in teleurstellende derby tegen SV Belisia is onverdiend”

Voetbal tweede nationale BIn Zuid-Limburg keken ze al weken uit naar het burentreffen tussen SK Tongeren en de nieuwe fusieclub SV Belisia. De Tongerse voorzitter Steven Van Geeteruyen glunderde toen hij de talrijke opkomst zag. Zijn ploeg die na een halfuur met een man minder speelde, zag hij helaas in blessuretijd het onderspit delven. Er waren meerdere pechvogels bij SK Tongeren, onder meer Charles Dupain (25).

  1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
    Spaargids.be

    PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

    Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.