Rechtsachter Charle Jaspers incasseerde met KFC Diest nog enkel tegendoelpunt.
Volledig scherm
Rechtsachter Charle Jaspers incasseerde met KFC Diest nog enkel tegendoelpunt. © Guy Meurs

Charle Jaspers en KFC Diest behouden het maximum na 0-1-winst op Zwarte Leeuw: “We amuseren ons”

voetbal derde nationale BIn derde nationale B is KFC Diest uitstekend aan de competitie begonnen. Na drie overwinningen op rij ging het Warandeteam zaterdagavond nu ook winnen op het veld van achtervolger Zwarte Leeuw. Net als in Termien werd het een zuinige 0-1-zege, na een penaltygoal van Habarugira in de tweede helft.

  1. Seraaj Ibn El Mokadem leidt sterk City Pirates naar eerste thuiszege van het seizoen tegen Belisia (4-2): “Eindelijk de verlossing”
    voetbal tweede nationale B

    Seraaj Ibn El Mokadem leidt sterk City Pirates naar eerste thuiszege van het seizoen tegen Belisia (4-2): “Eindelijk de verlossing”

    Telkens Seraaj Ibn El Mokadem twee keer scoort, wint City Pirates. Net als tegen Londerzeel en Tongeren eerder dit seizoen vond de middenvelder ook tegen Belisia twee keer de weg naar de netten en daarmee had hij een groot aandeel in de 4-2-overwinning. De eerste thuiszege voor de Piraten dit seizoen was meteen een hele belangrijke in aanloop naar de duels met concurrenten Jong Beerschot en Lebbeke van de komende weken.