Trainer Taka met richtlijnen voor Jellert Van Landschoot: twee weken na het verlies tegen Dender stapt hij op.
Volledig scherm
Trainer Taka met richtlijnen voor Jellert Van Landschoot: twee weken na het verlies tegen Dender stapt hij op. © Belga

CEO Serge Beerens (SK Deinze) nadat trainer Taka handdoek gooit: “Dit zagen we niet aankomen”

voetbal challenger pro leagueTakahisa Shiraishi is geen trainer meer van SK Deinze. Naar verluidt hield de Japanner de eer aan zichzelf. Volgens CEO Serge Beerens was dit scenario niet voorzien. Antonio Calderon, één van de assistenten, neemt deze week over.

 1. Dante Blanckaert helpt SV Diksmuide aan knappe zege tegen Blankenberge: “Met top vijf in het achterhoofd richting winterstop”

  Dante Blanckaert helpt SV Diksmuide aan knappe zege tegen Blankenber­ge: “Met top vijf in het achter­hoofd richting winterstop”

  SV Diksmuide heeft in eerste provinciale een prestigieuze zege geboekt tegen SC Blankenberge. De kustploeg kwam nochtans op snel op voorsprong in de Pluimen, maar Dante Blanckaert bracht de score opnieuw op gelijke hoogte. Vlak voor de blessuretijd bezorgde Dayne Clarebout de Boterjongens de volle buit. Diksmuide klimt dankzij deze driepunter op tot de gedeelde vijfde plaats, op twee punten van Blankenberge.
 2. Nieuwe T1 Sam Vermeulen ziet Nijlen vanop tribune ook verliezen bij leider Houtvenne (2-0): “We moeten als groep een klik maken”
  voetbal 3NB

  Nieuwe T1 Sam Vermeulen ziet Nijlen vanop tribune ook verliezen bij leider Houtvenne (2-0): “We moeten als groep een klik maken”

  Donderdagavond maakte KFC Nijlen bekend dat het met Sam Vermeulen een vervanger vond voor Kenny Thompson als T1. Vermeulen coachte zaterdagmiddag nog zijn afscheidsmatch bij Eppegem tegen Rumbeke (1-2 verlies), maar zat zaterdagavond ook in de tribune van Westerlo om er zijn toekomstige troepen te aanschouwen in hun duel bij leider Houtvenne. Vermeulen zag een verdienstelijke wedstrijd van Nijlen, maar het verloor alsnog met 2-0 en zakt weg naar de voorlaatste plaats. Werk aan de winkel.