Ook Sebastien Dewaest wil de volgende bekerronde halen. Hier wipt hij over OHL-doelman Runarsson, die in de voeten gaat van Unionspits Undav.
Volledig scherm
Ook Sebastien Dewaest wil de volgende bekerronde halen. Hier wipt hij over OHL-doelman Runarsson, die in de voeten gaat van Unionspits Undav. © Belga

CEO Peter Willems wil op Westerlo de ban breken: “Die bekerpartij is héél belangrijk voor OHL”

voetbal OHL begint woensdagavond in Westerlo aan de eerste van een reeks van zes of zeven wedstrijden in de maand december. “Die bekerpartij is héél belangrijk voor OHL, wij willen zo ver mogelijk geraken in de Croky Cup”, zegt CEO Peter Willems.

 1. Alex Onclin is de nieuwe voorzitter van de Limburgse afdeling van Cycling Vlaanderen: “Ik ga voor een langzame evolutie”
  Wielrennen

  Alex Onclin is de nieuwe voorzitter van de Limburgse afdeling van Cycling Vlaanderen: “Ik ga voor een langzame evolutie”

  Alex Onclin werd tijdens de algemene vergadering van de Limburgse afdeling van Cycling Vlaanderen verkozen als nieuwe voorzitter. De Zuid-Limburger kreeg zeventien stemmen achter zijn naam en werd daarmee de opvolger van Jos Mondelaers. De nieuwe preses kondigde aan niet meteen grote veranderingen te willen doorvoeren. “Ik ga voor samenwerking en een langzame evolutie. De vorige voorzitter en zijn ploeg hebben goed werk geleverd, daarop wil ik verder bouwen”, vertelt Alex Onclin.
 2. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.