Cenk Özkacar in duel met Charles De Ketelaere tijdens het competitieduel tegen Club Brugge een week geleden.
Volledig scherm
Cenk Özkacar in duel met Charles De Ketelaere tijdens het competitieduel tegen Club Brugge een week geleden. © Photo News

Cenk Özkacar en OHL in Olympia tegen Club Brugge: “Wij gaan voor de halve finales”

voetbal beker van belgiëDonderdagavond speelt OHL in Olympia tegen Club Brugge voor een plaats in de halve finales van de Croky Cup. “Wij staan op twee wedstrijden van de bekerfinale en geloven écht dat wij Club kunnen wippen. Wij gaan ervoor. Maar daartoe zullen wij als ploeg en iedere speler individueel top moeten zijn”, zegt de Turkse centrale verdediger Cenk Özkacar (21).

  1. Ruben Mathijs en Izegem gooien titelstrijd helemaal open na monsterzege tegen leider Eynatten-Raeren, maar: “We zijn er nog lang niet”
    PREMIUM
    handbal eerste nationale

    Ruben Mathijs en Izegem gooien titel­strijd helemaal open na monsterze­ge tegen leider Eynatten-Rae­ren, maar: “We zijn er nog lang niet”

    Drie op drie voor HBC Izegem in de play-offs van eerste nationale. Na eerdere zeges tegen Houthalen en Hasselt wisten de West-Vlamingen nu ook leider Eynatten-Raeren te kloppen en met een spectaculaire 24-37-zege huiswaarts te keren. Izegem komt zo aan de leiding en telt net als de Oostkantonners tien punten. Sasja HC, de eerstvolgende tegenstander van de Izegemnaars, telt één punt achterstand op dit duo.