Célestin De Schrevel duwt de bal weg voor de neus van Torunarigha en een speler van Charleroi.
Volledig scherm
Célestin De Schrevel duwt de bal weg voor de neus van Torunarigha en een speler van Charleroi. © BELGA

Célestin De Schrevel viert profcontract bij AA Gent met profdebuut: “Jammer genoeg geen clean sheet”

Voetbal 1AHein Vanhaezebrouck moest puzzelen na de blessure van Davy Roef. Met Sinan Bolat op weg naar de uitgang besloot hij z'n twee jonge doelmannen, Louis Fortin(20) en Célestin De Schrevel(20) elk een helft te gunnen. Célestin De Schrevel, die de beloften van de Buffalo’s mee naar de vijfde plek in de stand bracht, kreeg na de rust het meeste werk. Hij vierde met die wedstrijd ook z’n eerste profcontract.

  1. Philip Milanov na zijn twaalfde opeenvolgende nationale titel : “Punten voor de World Ranking waren het belangrijkste vandaag”
    Atletiek

    Philip Milanov na zijn twaalfde opeenvol­gen­de nationale titel : “Punten voor de World Ranking waren het belangrijk­ste vandaag”

    Op de eerste dag van het Belgisch kampioenschap atletiek heeft Philip Milanov (30) voor het twaalfde jaar op rij goud behaald in het discuswerpen. In Gentbrugge bleef hij met een worp van 61m72 een stuk onder zijn seizoensbeste, maar sprokkelde hij wel belangrijke punten het oog op kwalificatie voor het WK in Eugene. “Het ontbrak me wat aan frisheid vandaag”, zegt hij.