Cees Bol haalt het met klein verschil in Erpe-Mere van Thomas Joseph en Samuel Leroux.
Volledig scherm
Cees Bol haalt het met klein verschil in Erpe-Mere van Thomas Joseph en Samuel Leroux. © Geert De Rycke

Cees Bol wint GP Van Impe in Erpe-Mere, Andreas Goeman mooi zesde

Wielrennen profsEen internationaal gezelschap siert het podium van de GP Van Impe. De Nederlander Cees Bol was in de sprint de sterkste van een selecte kopgroep. De prof van DSM haalde het van onze landgenoot Thomas Joseph en de Fransman Samuel Leroux. Streekrenner Andreas Goeman strandde op een zeer verdienstelijke zesde plaats.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Maxim Versteeven (KVK Wellen): “Een stunt zat er bijna in”

  Maxim Versteeven (KVK Wellen): “Een stunt zat er bijna in”

  De oproep om er tegen leider Diest opnieuw een feest van te maken, werd door het jonge volkje bij de thuisclub goed opgevolgd. Eerder dit seizoen beleefden zij tegen Witgoor Dessel al een spektakelrijke wedstrijd; tegen Diest zaterdagavond bleek dat niet anders. Maxim Versteeven lukte vanop de stip de gelijkmaker, waarbij een stunt tegen de ongeslagen leider in de maak leek. “Uiteindelijk kwam die er niet, maar vergeet niet tegen wie wij hier speelden. Diest voert niet zomaar die rangschikking aan en blijkt een goed uitgebalanceerd geheel”, aldus de diepe spits, die zaterdagavond zijn tweede doelpunt lukte.