Cedric Van Raemdonck stapt volgend seizoen over naar Lotto-Soudal U23.
Volledig scherm
Cedric Van Raemdonck stapt volgend seizoen over naar Lotto-Soudal U23. © Geert De Rycke

Cedric Van Raemdonck rijdt finalerit van beker van België: “Er staat voor de ploeg nog veel op het spel”

Wielrennen juniorenZondag wordt in het Luikse Ougrée de laatste manche van de beker van België afgewerkt. Voor Avia-Rudyco-Janatrans staat er dit weekend nog veel op het spel. Individueel heeft men met Senne Willems de leider in huis. In het ploegenklassement staat de Wase formatie op de tweede plaats op één punt van de leiders.

 1. Leidersplaats voor Patro Eisden zorgt voor een heuse topper tegen Dessel: “Waarom geen vierde keer op rij winnen?”
  voetbal eerste nationale

  Leiders­plaats voor Patro Eisden zorgt voor een heuse topper tegen Dessel: “Waarom geen vierde keer op rij winnen?”

  Het Maasland maakt zich op voor de topper in eerste nationale tussen Patro Eisden en Dessel. Beide ploegen tellen elf punten en prijken helemaal bovenin. Dessel werd bij aanvang van het seizoen getipt als mogelijk titelkandidaat. Voor Eisden lag dit anders. Het behoud zou reeds een succes zijn. Maar de Limburgers puurden uit de laatste drie wedstrijden het maximum van de punten en beenden onverhoopt de leidersploegen bij. Benieuwd of de manschappen van trainer Stijn Stijnen deze positieve flow kunnen aanhouden.
 2. Gaetan Lambreghts speelt met Lyra-Lierse een topper op Belisia Bilzen: “Nog niet verloren, en dat willen we zo houden”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE B

  Gaetan Lambreghts speelt met Ly­ra-Lier­se een topper op Belisia Bilzen: “Nog niet verloren, en dat willen we zo houden”

  ‘Super Sunday’ in 2de nationale B. Met Aalst-Hoogstraten en Belisia Bilzen-Lyra-Lierse neemt de top-4 het in onderlinge duels tegen elkaar op. Twee wedstrijden die voor een status-quo kunnen zorgen, maar die de competitie ook op z’n grondvesten kunnen doen daveren en alles weer op z’n kop kunnen zetten. Dat laatste wil men bij Lyra-Lierse natuurlijk liever niet zien gebeuren.