Cédric Mateso-Liongola scoorde op slag van rust de gelijkmaker tegen Geel: “Het was niet alleen een mooie goal, ze kwam er vooral op een belangrijk moment.”
Volledig scherm
Cédric Mateso-Liongola scoorde op slag van rust de gelijkmaker tegen Geel: “Het was niet alleen een mooie goal, ze kwam er vooral op een belangrijk moment.” © Guy Meurs

Cédric Mateso-Liongola en gretig KAC Betekom smeren Geel stevige nederlaag aan en pakken eerste driepunter: “We zijn al enkele weken aan het groeien”

voetbal derde nationale BDe eerste competitiezege van KAC Betekom was er meteen eentje die kon tellen: het nog ongeslagen Geel, dat in competitieverband zelfs al bijna een jaar lang niet meer had verloren, werd met zware 5-2-cijfers terug naar de Kempen gestuurd. Een meer dan verdiende en vooral ook deugddoende zege vond ook Cédric Mateso-Liongola, goed voor een doelpunt en een assist.

  1. Cercle Brugge bereidt deel twee van seizoen voor op stage in Benidorm: “Ideale trainingsomstandigheden”

    Cercle Brugge bereidt deel twee van seizoen voor op stage in Benidorm: “Ideale trainings­om­stan­dig­he­den”

    Terwijl de aandacht van de Belgische voetballiefhebber quasi volledig bij het WK in Qatar is, zijn onze clubs in stilte aan de voorbereiding op het tweede deel van hun seizoen begonnen. Cercle Brugge vertrok gisteren op stage naar Benidorm. Morgen komt ook AS Monaco daar aan, vrijdag werken de Vereniging en de moederclub van coach Philippe Clement om 15.00 uur een oefenduel af.