Cedric Keppens was ondanks een weerbarstige versnelling in Oudenaarde sneller dan Axel Van Den Broek en Stan Craps.
Volledig scherm
Cedric Keppens was ondanks een weerbarstige versnelling in Oudenaarde sneller dan Axel Van Den Broek en Stan Craps. © Geert De Rycke

Cedric Keppens wint ondanks schakelprobleem Ronde van Vlaanderen U17: “Een kinderdroom kwam uit”

WielrennenCedric Keppens, in de Topcompetitie voor nieuwelingen geletruidrager, schreef de eerste Ronde van Vlaanderen voor zijn categorie op zijn naam. De kerel uit Vlierzele was in Oudenaarde in een sprint met een uitgedund peloton sneller dan Axel Van Den Broek en Stan Craps.

 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. Yellow Tigers gaan de overlevingsstrijd aan voor het behoud in de Volley Nations League: “Kapitein Van Gestel is niet inzetbaar”
  vrouwenvolleybal

  Yellow Tigers gaan de overle­vings­strijd aan voor het behoud in de Volley Nations League: “Kapitein Van Gestel is niet inzetbaar”

  Het wordt nagelbijten voor de Yellow Tigers tijdens de laatste week van de VNL-competitie. Vijf landen werden door de internationale volleybalbond als ‘challenger’ aangeduid. Samen met België moeten vier concurrenten strijden voor het behoud. Het WK staat bovenaan de doelstellingen, tegelijkertijd wil de Belgische ploeg in de hoogste internationale volleybalreeks blijven.