De zeventiende plaats van Cedric Beullens in de Omloop was opmerkelijk.
Volledig scherm
De zeventiende plaats van Cedric Beullens in de Omloop was opmerkelijk. © BELGA

Cedric Beullens opent knap in de Omloop: “Bemoedigend voor de toekomst”

Wielrennen profsMet de Omloop is het Belgische wegseizoen definitief van start gegaan. Cedric Beullens reed een sterke wedstrijd en kwam in Ninove knap als zeventiende over de finish. Dit resultaat vraagt de komende maanden om bevestiging, maar de prof van Sport Vlaanderen-Baloise heeft alvast veel vertrouwen kunnen tanken op de Oost-Vlaamse wegen.

 1. SRT start met goede prestaties in GT4 European Series in Monza
  autosport

  SRT start met goede prestaties in GT4 European Series in Monza

  Selleslagh Racing Team uit Merchtem is ondertussen één van de vaste waarden van de GT4 European Series geworden en ook in 2021 is het team van vader en zoon Selleslagh weer prominent aanwezig op het Europese autosporttoneel. SRT zet twee Mercedes-AMG GT4 in, de #34 voor de jonge Belg O’Neill Muth uit Dilbeek en de al even jonge Italiaan Luca Bosco, terwijl we in de #35 de Antwerpenaar Sven Van Laere en nog een man uit de Vlaamse rand, Johan Vannerum, met ambities in AM-Cup zien starten.
 2. Ives Dreesen begint volgend seizoen aan zijn derde jaar als hoofdtrainer bij Stokkem-Dilsen: “Ik wou opnieuw het gras ruiken”
  Voetbal Derde provinciale

  Ives Dreesen begint volgend seizoen aan zijn derde jaar als hoofdtrai­ner bij Stok­kem-Dil­sen: “Ik wou opnieuw het gras ruiken”

  Ives Dreesen is een manusje van alles bij ‘de mandenvlechters’. Voor hij twee jaar geleden trainer werd, doorliep hij haast alle geledingen van de club. Hij trainde de U6jes, maar was ook twee jaar voorzitter. Hij kent de club als geen ander. “Vorig seizoen gooiden we het roer om en kozen we voor een volledig nieuwe aanpak. “Met een jonge en gemotiveerde groep mikken we volgend seizoen op een eindrondeticket”, zegt Dreesen.
 1. Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"
  Play
  Premier League

  Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"

 2. VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"
  Play
  Voetbal

  VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"