Cedric Berquin zit thuis in quarantaine en zag de match van zijn ploeg uitgesteld worden.
Volledig scherm
Cedric Berquin zit thuis in quarantaine en zag de match van zijn ploeg uitgesteld worden. © VDB

Cedric Berquin en Oostkamp zien wedstrijd uitgesteld worden: “Je kan het niet blijven uitleggen aan je werkgever”

BASKETBAL TOP DIVISION TWOElk weekend regent het afgelastingen in het basketbal. KBBC Oostkamp (Top Division Two) ziet dit weekend voor de tweede keer dit seizoen een wedstrijd uitgesteld worden. Het duel van zaterdagavond met Falco Gent gaat dus niet door. 

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Voorlopig 67 koersen op Limburgse kalender, nieuwe voorzitter komt uit Borgloon
  Wielrennen

  Voorlopig 67 koersen op Limburgse kalender, nieuwe voorzitter komt uit Borgloon

  Op de algemene vergadering van de Limburgse afdeling van Cycling Vlaanderen wordt er vrijdag niet alleen een nieuwe voorzitter gekozen, ook de wielerkalender komt er aan bod. In het voorstel van kalender staan er voorlopig 67 wegwedstrijden. Dat zijn er alvast minder dan in 2021. De nieuwe voorzitter van de Limburgse afdeling komt uit Borgloon, want de kandidaten Freddy Lowette en Alex Onclin wonen beide in de Zuid-Limburgse stad.