Alessio Castro-Montes in duel met Hampus Finndell van Djurgarden.
Volledig scherm
Alessio Castro-Montes in duel met Hampus Finndell van Djurgarden. © AP

Castro-Montes (AA Gent) na de nederlaag tegen Djurgarden: “Voor mij was het penalty”

voetbal jupiler pro leagueAA Gent ging tegen het Zweedse Djurgardens IF onderuit met het kleinste verschil en verloor zo drie keer op een rij. Genk, Cercle en nu Djurgardens. Nochtans hadden de Buffalo’s de bovenhand in de wedstrijd. Ook voor Alessio Castro-Montes was het achteraf balen.

 1. Dries Koekelkoren wordt de nieuwe voorzitter beachvolleybal: “Hier eindigt mijn carrière als actieve speler in het nationaal beachcircuit”
  Volleybal

  Dries Koekelko­ren wordt de nieuwe voorzitter beachvol­ley­bal: “Hier eindigt mijn carrière als actieve speler in het nationaal beachcir­cuit”

  Omdat Johan Van Riet de functie van financieel beheerder overnam van Luc Declercq, kwam bij Volley Vlaanderen een vacature vrij voor een persoon die de algemene leiding en coördinatie van het beachvolleybal in ons land op zich zou te nemen. Dries Koekelkoren - samen met Tom van Walle jarenlang actief in het internationale beachcircuit - zette zich vorig jaar reeds intensief in als beachcoördinator. De ex-topsporter uit Vilvoorde, tevens assistent-coach bij VC Oudegem, werd omwille van zijn kennis en deskundigheid verkozen.
 1. Arne Denolf en KM Torhout B blaken van vertrouwen na twaalf op twaalf: “We willen graag hogerop in de nabije toekomst”

  Arne Denolf en KM Torhout B blaken van vertrouwen na twaalf op twaalf: “We willen graag hogerop in de nabije toekomst”

  KM Torhout B – een nieuwkomer in vierde provinciale B – is dit seizoen een van de revelaties in het provinciaal circuit. De piepjonge garde liet in de eerste weken hier en daar wel wat puntjes liggen, maar met een recente twaalf op twaalf is de Velodroomformatie opgeklommen tot een gedeelde vierde plaats in het klassement, op drie punten van nummer twee Varsenare B. De troepen van aanvoerder Arne Denolf trekken dit weekend naar leider Wingene.