Casper Vermeersch, die in Klein-Sinaai met het zegegebaar zijn vader dj Serge dankte, rijdt zondag de interclub in Parike.
Volledig scherm
Casper Vermeersch, die in Klein-Sinaai met het zegegebaar zijn vader dj Serge dankte, rijdt zondag de interclub in Parike. © Hans Fruyt

Casper Vermeersch naar Grote Prijs Roger Baguet in Parike, interclub die zes maal over Eikenmolen gaat

WielrennenEén maand na z’n eerste zit Casper Vermeersch al aan drie zeges. Na Loppem maakte de tweedejaarsnieuweling in Ruiselede en Klein-Sinaai het zegegebaar. Zondag rijdt hij de Grote Prijs Roger Baguet, een nieuwe interclub in Parike.

 1. 
Jelle Geens pakt knap brons in Grand Final in Abu Dhabi: “Ideaal om de winter mee in te gaan”
  Triatlon

  Jelle Geens pakt knap brons in Grand Final in Abu Dhabi: “Ideaal om de winter mee in te gaan”

  De Limburgse triatlonprof Jelle Geens is zaterdag op de finalemanche van de World Triathlon Series in Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten, de zogenaamde Grand Final, als derde geëindigd. De wereldtitel én de overwinning in deze laatste wedstrijd ging naar de 26-jarige Fransman Léo Bergere, met dank aan Geens trouwens. Onze landgenoot zelf sloot zijn seizoen af met een vierde plaats in het eindklassement van het belangrijkste triatloncircuit ter wereld op de korte afstand.
 2. Petros Papanicolaou en Full Hasselt winnen razend spannende derby tegen Pibo Bilzen in slotminuut: “Dit was een thriller die we absoluut moesten winnen”

  Petros Papanico­laou en Full Hasselt winnen razend spannende derby tegen Pibo Bilzen in slotminuut: “Dit was een thriller die we absoluut moesten winnen”

  In de hoogste futsalreeks stond dit weekend de Limburgse derby tussen Full Hasselt en Pibo Bilzen geprogrammeerd. Beide teams wilden weg uit de onderste regionen van de klassering en serveerden het talrijk opgekomen publiek een prima partij met een adembenemend slot. Op dertig seconden van het einde wees het scorebord nog een 3-3 stand aan. In een absoluut dol einde bezorgden Kaddouri en Halim de thuisploeg alsnog de zege. “In vele wedstrijden schoven we in de slotfase ongelukkig onderuit. Nu gebeurde het omgekeerde en kunnen we terug naar boven kijken”, slaakte Hasselt-coach Petros Papanicolaou na afloop een zucht van opluchting.
 1. Grégoire Munster droomt van volledige WK-campagne in 2023
  autosport

  Grégoire Munster droomt van volledige WK-campagne in 2023

  Grégoire Munster won eerder deze maand aan het stuur van zijn Hyundai i20 voor het eerst de WRC2-competitie in een manche van het WK Rally en dat uiteraard op Japanse bodem. Hij maakte zo het succes voor de Koreaanse constructeur Hyundai compleet, want een andere Belg, Thierry Neuville triomfeerde in het algemene klassement. Voor de 23-jarige Munster was het de eerste zege sinds zijn debuut in 2019 in WRC2, maar hij reed nooit een volledig seizoen. Munster beoogt nu een volledig seizoen in 2023.