Felice Mazzu en Casper Nielsen schreeuwen het uit na het laatste fluitsignaal.
Volledig scherm
Felice Mazzu en Casper Nielsen schreeuwen het uit na het laatste fluitsignaal. © Photo News

Casper Nielsen trapt Union voorbij Anderlecht in Brusselse derby: “Ik moet één van de gevaarlijkste nummers zes in Europa zijn”

voetbal 1AUnion heeft zondagavond Anderlecht voor de tweede keer dit seizoen een nederlaag aangesmeerd. Met een harde knal na een ingestudeerde vrije trap verschalkte Casper Nielsen bezoekende doelman Van Crombrugge en zo stond na elf minuten al de latere 1-0-eindstand op het scorebord. 

 1. Gerben Thijssen verlengt bij Intermarché-Circus-Wanty en is kopman in de Classic Brugge-De Panne: “Duimen voor een sprint”
  PREMIUM
  Wielrennen profs

  Gerben Thijssen verlengt bij Intermar­ché-Cir­cus-Wan­ty en is kopman in de Classic Brugge-De Panne: “Duimen voor een sprint”

  Gerben Thijssen rijdt ook de komende twee seizoenen voor Intermarché-Circus-Wanty. De Genkenaar wordt bij de Belgische ploeg beloond voor zijn goede resultaten en voor de groeicurve die hij toonde sinds zijn overstap van de Lotto-ploeg. Thijssen, die woensdag kopman is in de Classic Brugge-De Panne, is natuurlijk tevreden. “Bij Intermarché-Circus-Wanty ben ik uitgegroeid van een onzekere jongen tot een sprinter die blaakt van het zelfvertrouwen”, vertelt hij.
 2. Steven Christiaens verhuist met afgelaste Gooikse Pijl Oetingen naar 19 augustus: “Veel werk op zeer korte tijd, maar we organiseren met een groot hart”
  PREMIUM
  Wielrennen dames

  Steven Christi­aens verhuist met afgelaste Gooikse Pijl Oetingen naar 19 augustus: “Veel werk op zeer korte tijd, maar we organise­ren met een groot hart”

  Twee weken geleden kon de Gooikse Pijl Oetingen niet doorgaan omwille van de plotse sneeuwval. De dooi trad te laat in om het peloton veilig doorheen de Gooikse straten te kunnen loodsen. Het bestuur van Gooik Sportief bleef niet bij de pakken zitten en vond een nieuwe datum. De internationale top van het dameswielrennen zal op 19 augustus in Oetingen van start gaan.