Casper De Norre schreeuwt zijn geluk uit na zijn openingsgoal. Dewaest (6) en Maertens delen in de vreugde.
Volledig scherm
Casper De Norre schreeuwt zijn geluk uit na zijn openingsgoal. Dewaest (6) en Maertens delen in de vreugde. © Belga

Casper De Norre (OHL): “Union is onze referentiematch”

voetbal 1A Met zijn eerste goal van dit speeljaar zette Casper De Norre (24) na dertien minuten OHL op weg naar de eerste uitoverwinning van het seizoen, bij de fiere leider Union. “Dit moet onze referentiematch zijn”, zei de linker wingback van OHL.

 1. KVK Wellen zet huiswerk verder en meldt ook een verlengd verblijf van de ‘kookvrouwen’.

  KVK Wellen zet huiswerk verder en meldt ook een verlengd verblijf van de ‘kookvrou­wen’.

  Meerdere acties op en rond het speelveld illustreerden de voorbije maanden al, welke hechte voetbalfamilie KVK Wellen wel is. Dat er te midden al die noeste arbeid best wel plaats is voor enige humor, bewees in de helse transfermolen van de afgelopen dagen de aankondiging dat er ook een verlengd verblijf met de 4 ‘kookvrouwen’ werd bereikt. Alle gekheid op een stokje natuurlijk, maar wat zou geelblauw voorstellen zonder die helpende handen, die hen op wedstrijddagen steevast van een hapje en een drankje voorziet ? Per slot van rekening kan je de barometer van een clubwerking maar afleiden op het aantal vrijwilligers en eerlijk, in Wellen zit dat meer dan goed.
 1. Steven en Mathijs Casteele lopen zondag PK veldlopen: “Geen favoriet, maar we lopen altijd om te winnen”
  veldlopen

  Steven en Mathijs Casteele lopen zondag PK veldlopen: “Geen favoriet, maar we lopen altijd om te winnen”

  Zondag wordt in Eernegem het provinciaal kampioenschap veldlopen georganiseerd. Bij de senioren mannen kondigt de wedstrijd zich aan als een van de spannendste van de laatste jaren. Jonathan Goudeseune is, op basis van zijn knappe eerste seizoenshelft, de favoriet, maar toch zal er zeker ook rekening moeten gehouden worden met de broers Steven en Mathijs Casteele. “Steven heeft de laatste weken enkele serieuze stappen voorwaarts gezet en ik denk dat hij moet kunnen winnen”, aldus Mathijs.
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.