Maertens, De Norre en Pletinckx omsingelen Union-invaller El Azzouzi. Union bleek zaterdag een maatje te groot voor OHL.
Volledig scherm
Maertens, De Norre en Pletinckx omsingelen Union-invaller El Azzouzi. Union bleek zaterdag een maatje te groot voor OHL. © Photo News

Casper De Norre (OHL) na de zware thuisnederlaag tegen Union SG: “We hadden een beetje een offday”

voetbal jupiler pro leagueTweede thuisnederlaag van het seizoen voor OHL. Na uittredend landskampioen Club Brugge, kwam ook uittredend vicekampioen Union aan Den Dreef winnen met 0-3. “We waren niet op de afspraak”, zei coach Marc Brys. Casper De Norre verwoordde wat bij de spelers leefde: “We hadden een beetje een offday.”

 1. Grégoire Munster eindigt het rallyseizoen op een hoge noot: “We hebben een goede, intelligente wedstrijd gereden”
  autosport

  Grégoire Munster eindigt het rallysei­zoen op een hoge noot: “We hebben een goede, intelligen­te wedstrijd gereden”

  Grégoire Munster en Louis Louka (Hyundai i20 N Rally2) zijn zondag als tweede geëindigd in de Spa Rally, de slotwedstrijd van het Belgian Rally Championship. Munster was de enige rijder die min of meer gelijke tred kon houden met Stéphane Lefebvre, de uiteindelijke winnaar en de Belgische kampioen rally. Na zijn eerste zege in WRC2 van enkele weken geleden in Japan sloot Munster zijn seizoen in stijl af met een podiumplaats in de Spa Rally.
 2. Broes Willem helpt Oostkamp met twee goals voorbij Gullegem: “Twijfelden nooit aan ons opzet”
  Voetbal tweede nationale A

  Broes Willem helpt Oostkamp met twee goals voorbij Gullegem: “Twijfelden nooit aan ons opzet”

  SV Oostkamp dook met een achterstand de kleedkamer binnen in het West-Vlaams onderonsje tegen Gullegem, maar de promovendus zette de scheve situatie recht na de pauze. Twee doelpunten van verdediger Willem, met een goal van topschutter Vanhaecke ertussenin, bezorgde de rood-witte formatie een 3-1-zege. De rood-witte formatie is ondertussen al zes matchen op rij ongeslagen en staat op een knappe vierde plaats in tweede nationale.