Martijn Colson en Dennis Deroey (foto), Bob Douwen en Joppe Paulides, Tim Degruyter en Louis Stuer, Jo Coenen en Jens Christiaens doen allemaal mee in Kortrijk voor de Kinebeachclub.
Volledig scherm
Martijn Colson en Dennis Deroey (foto), Bob Douwen en Joppe Paulides, Tim Degruyter en Louis Stuer, Jo Coenen en Jens Christiaens doen allemaal mee in Kortrijk voor de Kinebeachclub. © Dick Demey

Caruur-spelers starten met ambitie aan de beachmanche in Kortrijk: “We gaan voor winst”

BeachvolleybalDit weekend wordt in Kortrijk de derde manche van het Belgisch kampioenschap beachvolleybal georganiseerd - men spreekt voortaan over de ‘Geberit Beach Tour’. Terug op de Grote Markt en niet meer aan het sportcomplex van de Lange Munte. De eerste twee edities in Haacht en Hechtel brachten al spektakel, met Gilles en Louis Vandecaveye als eindwinnaars bij de mannen.

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Er wachten de nieuwe voorzitter Patrick Risch en zijn raad van bestuur enkele uitdagingen: “Het is veel werk, maar ik heb vertrouwen”
  Korfbal

  Er wachten de nieuwe voorzitter Patrick Risch en zijn raad van bestuur enkele uitdagin­gen: “Het is veel werk, maar ik heb vertrouwen”

  Op haar jaarlijkse algemene vergadering heeft de KBKB, Vlaamse Liga, de zevenenvijftigjarige Patrick Ritsch aangesteld als nieuwe voorzitter van de federatie. Na zijn verkiezing als lid van de Raad van Bestuur volgde de bekendmaking aan de aanwezige clubs. Risch is misschien niet de meest bekende naam in het korfbal, maar zijn enthousiasme is groot.