De 25 jaar lange carrière van Tim Degruyter in de Gentse club wordt beloond met een bekerfinale in het Antwerpse sportpaleis.
Volledig scherm
De 25 jaar lange carrière van Tim Degruyter in de Gentse club wordt beloond met een bekerfinale in het Antwerpse sportpaleis. © Geert De Rycke

Caruur Gent staat voor het eerst in de bekerfinale: “Waanzinnige krachttoer na onwaarschijnlijk scenario”

VOLLEYBAL BEKER VAN BELGIËDat sport onvoorspelbaar kan zijn, werd dinsdagavond bewezen door Caruur Gent. Drie sets lang werd het overklast door Menen in de terugmatch van de halve finale van de Belgische beker. Een golden set moest de beslissing brengen. Na drie sets demonstratievolleybal van Menen ging het duel daarin plots een heel andere richting uit. Het team van coach Van Huffel herpakte zich miraculeus, won die golden set, en schrijft zo geschiedenis na een onwaarschijnlijke ontknoping. Gent mag zich opmaken voor de bekerfinale in het Antwerpse Sportpaleis. 

 1. SK Londerzeel en trainer Stijn Geys pakken opnieuw scalp van topper Cappellen en zetten grote stap richting behoud: “Mijn spelers hebben gevochten als leeuwen”
  PREMIUM
  voetbal tweede nationale B

  SK Londerzeel en trainer Stijn Geys pakken opnieuw scalp van topper Cappellen en zetten grote stap richting behoud: “Mijn spelers hebben gevochten als leeuwen”

  SK Londerzeel pakte net als in de heenronde de overwinning tegen het huidige nummer drie Cappellen. Dit keer volstond een vroege klasseflits van Manuel om het verschil te maken. Een gevleide zege, dat gaf trainer Stijn Geys grif toe, maar wel eentje die voor een grote stap in een verlengd verblijf in tweede nationale zorgt.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.