Coach Jan Van Huffel: “Decospan Menen in de halve finale, dat wordt een zware klus, maar er zijn kansen.”
Volledig scherm
Coach Jan Van Huffel: “Decospan Menen in de halve finale, dat wordt een zware klus, maar er zijn kansen.” © Geert De Rycke

Caruur Gent schrijft geschiedenis en plaatst zich voor de halve finales van de Belgische beker

Volleybal Euromillions LeagueVoor de eerste maal in de clubgeschiedenis stoot Caruur Gent door naar de halve finales van de Beker van België. “Dit is uniek”, verklaart trainer-coach Jan Van Huffel. “We zijn bij de laatste vier voor de Belgische cup. Dat is toch een prestatie. Ik had de spelers een lange winterstop beloofd wanneer we zouden winnen. Eventjes vrij tussen Kerstmis en Nieuwjaar. Het geeft onze buitenlandse spelers de tijd om naar hun land en hun familie terug te keren. Kwaliteitsmomenten zijn ook belangrijk.”

  1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
    Spaargids.be

    Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

    Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.