Coach Jan Van Huffel: “Decospan Menen in de halve finale, dat wordt een zware klus, maar er zijn kansen.”
Volledig scherm
Coach Jan Van Huffel: “Decospan Menen in de halve finale, dat wordt een zware klus, maar er zijn kansen.” © Geert De Rycke

Caruur Gent schrijft geschiedenis en plaatst zich voor de halve finales van de Belgische beker

Volleybal Euromillions LeagueVoor de eerste maal in de clubgeschiedenis stoot Caruur Gent door naar de halve finales van de Beker van België. “Dit is uniek”, verklaart trainer-coach Jan Van Huffel. “We zijn bij de laatste vier voor de Belgische cup. Dat is toch een prestatie. Ik had de spelers een lange winterstop beloofd wanneer we zouden winnen. Eventjes vrij tussen Kerstmis en Nieuwjaar. Het geeft onze buitenlandse spelers de tijd om naar hun land en hun familie terug te keren. Kwaliteitsmomenten zijn ook belangrijk.”

 1. Arne Naudts en KVK Tienen willen puntjes op de i zetten op bezoek bij leider Patro Eisden: “Dezelfde intensiteit en présence tonen als in de heenmatch”
  voetbal eerste nationale

  Arne Naudts en KVK Tienen willen puntjes op de i zetten op bezoek bij leider Patro Eisden: “Dezelfde intensi­teit en présence tonen als in de heenmatch”

  Geen eerste thuismatch van het nieuwe kalenderjaar voor KVK Tienen afgelopen weekend en dus ook geen revanche voor de krappe 1-0-nederlaag bij Jong Gent. Deze zaterdag krijgen de manschappen van coach Hias misschien wel de lastigste klip van allemaal voorgeschoteld met een verplaatsing naar het Patro Eisden van Stijn Stijnen.
 2. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.