Glenn Timmerman, de feestkapitein van eersteprovincialer KVV Vlaamse Ardennen, werd deze week papa en mist zondag het duel bij SK Munkzwalm.
Volledig scherm
Glenn Timmerman, de feestkapitein van eersteprovincialer KVV Vlaamse Ardennen, werd deze week papa en mist zondag het duel bij SK Munkzwalm. © Geert De Rycke

Carl Deviaene met KVVV Ardennen naar Munkzwalm: “Matchen die nadien komen zijn cruciaal voor ons”

voetbal eerste provincialeVoor Carl Deviaene, sedert half november trainer bij KVV Vlaamse Ardennen, is de partij van zondag bij SK Munkzwalm niet van superbelang. Hij is van oordeel dat zijn club volgende maand een aantal bijzonder belangrijke partijen speelt.

 1. Christophe De Keyser pakt winst in Ironman 70.3 Marbella: “Van start tot finish aan de leiding”
  Triatlon

  Christophe De Keyser pakt winst in Ironman 70.3 Marbella: “Van start tot finish aan de leiding”

  Wat in de schaduw van de winst van Kenneth Vandendriessche in de Ironman van Lanzarote pakte nog een landgenoot uit met een straffe stoot. Christophe De Keyser uit Overijse greep immers zondag de winst in de Ironman 70.3 van het Spaanse Marbella. Voor De Keyser is het zijn eerste winst ooit in een Ironman. Dankzij deze zege heeft hij ook een ticket voor het WK in St George (VS) op zak, waardoor hij zijn zomerplanning moet bijsturen.
 2. Niels Marnegrave en Limburg United zwaar onderuit bij Donar Groningen: “Hebben een mooi seizoen niet in schoonheid kunnen afsluiten”

  Niels Marnegrave en Limburg United zwaar onderuit bij Donar Groningen: “Hebben een mooi seizoen niet in schoonheid kunnen afsluiten”

  In de derde ronde van de BNXT play-offs verloor Limburg United thuis met acht punten verschil van Donar Groningen. In de MartiniPlaza moesten de boys van T1 Raymond Westphalen top zijn om te kunnen doorstoten. Het werd een leuke, aantrekkelijke eerste helft met twee teams aan elkaar gewaagd. Na de rust viel United als een kaartenhuis in elkaar. De bommen van Donar vlogen vlot binnen en onder de ring was uitblinker Thomas Koenis niet af te stoppen. Het werd uiteindelijk een zware 110-88 nederlaag.