Wannes Dewulf en zijn ploegmaats kunnen door een positieve coronatest niet naar Aubel-Thimister-Stavelot.
Volledig scherm
Wannes Dewulf en zijn ploegmaats kunnen door een positieve coronatest niet naar Aubel-Thimister-Stavelot. © Geert De Rycke

Canguru-QTS-Air College niet naar Aubel-Thimister-Stavelot: “Door positieve coronatest”

wielrennen junioresGeen Aubel-Thimister-Stavelot voor de junioren van Canguru-QTS-Air College Cycling Team. Wannes Dewulf testte positief op corona. Hij en zijn ploegmaats die zaterdag de Johan Museeuw Classic reden, moeten in quarantaine.

  1. Racing Mechelen start Europese week in mineur met verlies in Turnhout (2-0) en nieuwe blessure Ventôse: “We waren niet goed genoeg”

    Racing Mechelen start Europese week in mineur met verlies in Turnhout (2-0) en nieuwe blessure Ventôse: “We waren niet goed genoeg”

    Met een verplaatsing naar Turnhout, de inhaalwedstrijd tegen Bergingen woensdag en de komt van Nijlen volgende zaterdag maakte Racing Mechelen zich op voor een zogenaamde Europese week. En die begon met een valse noot, want niet alleen gingen de Mechelaars met 2-0 onderuit in Turnhout, ze verloren ook de ingevallen Dries Ventôse opnieuw met een blessure. De euforie na de ruime zege op speeldag één lijkt zo een beetje plaats te hebben gemaakt voor een crisissfeertje.