Cameron McGeehan van KV Oostende werkt hard aan zijn comeback in het oefencomplex in sportpark de Schorre.
Volledig scherm
Cameron McGeehan van KV Oostende werkt hard aan zijn comeback in het oefencomplex in sportpark de Schorre. © TVA

Cameron McGeehan (KV Oostende) heel dicht bij comeback: “Extra trainen in de winterstop”

VOETBAL 1AAfgelopen weekend zat Cameron McGeehan plots in de wedstrijdselectie van KV Oostende voor de match tegen Beerschot. Spelen deed hij niet, maar het geeft wel aan dat de Engelsman heel dicht bij z’n rentree staat. “Na de stage in Spanje wil ik er vollédig staan”, brandt McGeehan vol verlangen. 

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  8

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.